zaterdag 29 oktober 2016

DIERENMUTSEN EN HOEDEN

DIERENMUTSEN


Had ik al vermeld dat we wij graag dingen verzamelen die gek, grappig of gewoon mooi zijn... Zo hebben wij een gigantische collectie van hoeden en petten. En we hebben blijkbaar die genen doorgegeven aan onze monsters. Renée en Jerome houden van de gekste dingen op hun hoofd. 
 Deze bonte muts heb ik al in verschillende versies mogen naaien, zoals de boze wolf, een lief poesje en een rendier. Voor een herfstbosfeest, halloween, kerstmis en zelfs om zo te dragen is het perfect! Het blijft een warm en supercool model met een hoge aaibaarheidsfactor! 
Alles kan! En succes gegarandeerd. 
 Het gratis patroon kan je vinden in bijgevoegde link!Je kan ook variëren met materialen. Hier heb ik een  stoere jeans voor de buitenkant gebruikt en een lekkere warme pels voor de binnenkant.
 KONIJNTJE


Ook de konijnenmuts is hier een favoriet van Renée.  
Met dit patroontje zijn vele variaties mogelijk, afhankelijk van het gekozen dier kan je de kleur, stof en oren aanpassen. 
Gratis patroon en DIY te vinden via deze link.
https://www.purlsoho.com/create/2008/10/24/mollys-sketchbook-bunny-hat-and-paw-mittens/


DIERENHOEDEN


Bart had liever een zwarte bolhoed op zijn hoofd gezien, maar toch vindt hij deze wolvenhoed geweldig om mee door het bos te lopen en achter de kleine wolfjes te rennen. 
 Neem hiervoor een oude hoed of vraag aan den bompa of bomma of ze nog een oude pet of bonte muts hebben liggen. Naai er grappige pluche dieren-oren aan en je kan zo het bos in. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten